Pages

Sunday, June 12, 2011

Halamak!

Macam biasa, aktiviti petang2 time cuti kite mesti jenjalan kat laman orang lain. tengok2 akak ni jual ape.... makcik tu supply ape, adik yang ni pulak nak offer benda alah ape...

singgah kat kedai ni. smlm tak dapat masuk sbb die bukan kawan kite. Hari ni die dah jadi kawan kite. Best la kite. Die offer benda yang kite cari...


kite suke benda yg colourful!!!


fiber....optic??

kawan baru kite tny, nak ape2 lg tak sbb die tgh susun barang dalam stor die.... kite kate boleh jugak, nnt kite tgok..


"Halamak, teroder pulak.... halamak, fulus terguna pulak.... Halamak!!! "


p/s: teringat zaman baru masuk U selatan dulu, roomate kate tak best guna 'saya' 'awak' (aku biase je)... so die mintak tak guna perkataan tu... hehehee. rindu zaman blajar..

No comments: