Pages

Saturday, December 31, 2011

koleksi felt 2011

1. bentuk kromosome. mula gila dengan bentuk kromosom tahun 2008/09. time tgh buat projek akhir aka PSM. otak mmg tak berapa boleh terima kalau kena bina ayat2 power, so pilih projek e learning drpd moodle. best, tak payah banyak ayat, just banyak explore software flash, hot potatoes dan lain-lain. oh flash, i lap u




2. bentuk hati atau love. bentuk tipikal ahaks. doirder oleh adik sendiri yang tak mau buat sendiri hadiah kepada membe2...



3. bentuk bintang. sempena bantal bentuk bintang dalam kereta. untuk laptop bag



4. bentuk rose. memang agak tipikal utk brooch. dah malas nak jahit, layan youtube tgk tutorial. maka terhasillah brooch ros yang mantop. time kasih tutorial dari youtube



5. bentuk ros double. sebelum ni tak pernah jumpa ros double. tak tau lah ad org buat ke tak. ilham dapat masa tengah buat ros kat atas bersama2 si kakak



6. ros yang menjengkelkan. lama2 buat ros yang sama jadi bosan. ada permintaan buat design baru. tapi haprak. ape pon tak boleh



cik bongsu dah tolong potong, so, layan je lah ros double lagi


No comments: