Pages

Wednesday, May 16, 2012

Sambutan hari guru 2012

 sambutan hari guru tahun ni betul2 dibuat pada tarikh hari guru 16 Mei 
dan benda wajib yg akan dijalankan adalah sistem barter hadiah
so, seminggu cari idea nak bagi ape. pergi TM, tengok barang bosannye... pergi OS pulak..erm.
so pergi pulak kedai sminggu sekali je bukak. dapat pun

 sempat la jaga cik merah ni 3 hari. dibaja, disiram... sayang le pulok nak bagi... alhamdullillah, hari ni dah bertukar tangan. 1 mishh u so much


macam tahun2 lepas . berarak, sukaneka, anugerah dsb
 ade hero tengah bersilat. teringat masa sek men dulu. masuk silat 3 tahun je. sempat la jugak buat persembahan time sukan sekolah. dapat tempat landing baek punya dalam lopak air...


setakat apa yg diingat, tahun epas group tuan tanah menang sukaneka. tahun ni???
kami menang explorace mini.
model sukarela yang ada topeng 


 menang jugak gubahan straw..kui2

 bunga ros dalam pasu yang sangat stabil

ni tuan tanah tak masuk. hias kek.
penghias kek dengan kek kemenangan

barisan kek masuk padang


kek pilihan tuan tanah

terima kaseh pada semua dan selamat hari guru!!



p/s : masa kat U dulu dapat title MISS COOL. alasanye, selalu blur. rasenye sekarang masih blur2 lagi. nama termasuk dalam 5 calon kategori guru bersifat keibuan??!!! kuikuikui.... sorry, tak beranak lagi.

s.e.n.y.u.m.t.a.k.p.e.r.l.u.k.a.t.a.a.p.a.a.p.a.

Saturday, May 12, 2012

Cantik vs Sihat



pilih2....  
yang mana satu pilihan qalbu


red Pleaser high heel
yg ni? cantik ke?



 Womens Haley Wedge Sandal

  yg ni?


aok2 nok cantik ke nok sehat sejahtera?
antara high heel n wedges kat atas yang mana lebih baik?

...wedges...

 sebab tapak die lebih stabil dan ada lebih sistem sokongan berbanding yang sexy meksi tu.. tak salah kalau nak pakai. skali sekala nak jugak tinggi. tapi jangan selalu.


 kenapa?
 pemakaian high heel secara melampau2 akan menyebabkan 

1) menyebabkan center of mass @ titik keseimbangan badan terkehadapan. jadi tulang pinggul akan terkeluar dari tempatnye..
2) menyebabkan otot kaki jadi lebih pendek daripada biasa. bila dah pendek, bila anda pakai kasut flat, akan rasa sakit.

 kalau nak pakai jugak, selang selikan dengan kasut flat atau tak payah pakai kasut hahaa...


2 Scarlet red flats lights your wardrobe


kasut pilihan tuan tanah:
.
.
.
.
.
jeng
.
.
.
.
.
.
jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jeng
.
.
.
.
.
.
selipar yang paling best dalam alam semesta....

Friday, May 11, 2012

reles tensen

1. super spontan. yang tak bestnye bile dah tak bley tgok free..uhuk

 


2) running man.


DON'T WALK...RUN !!