Pages

Thursday, November 29, 2012

Exam PSV

 Tahun ni tahun kedua jadi pengawas SPM. Mengawas di sekolah yang sama macam tahun lepas. Mmg tak dinafikan paper PSV II paper yang ditunggu-tunggu walaupun ambil masa 3 jam. Paper paling lama masanye.

sempat jugak snap picture sikit... tajuk dah tak igt sangat.


1. 3 ekor unggas, 2 ekor bertenggek atas kayu reput, seekor tengah menguis daun..



2. menyelam di dasar laut. jumpa makhluk yang berada di dasar laut..
 ni lukisan paling best pada pendapat tuan tanah. lain drpd yang lain untuk tajuk ni.. student lain ramai yang lukis duyung...



sempat jugak budak ni posing bile aku nak pungut lukisan die.



p/s : suasana pagi masa on the way ke pusat peperiksaan. 7.30 pagi ni...tapi kabus tebal sungguh!!



2 comments:

kalorifreak said...

bongek giler gambar budak posing tu, tekejut tgok tibe2 mcm muke artis korea

T-T said...

lee da hae jadian..