Pages

Sunday, November 27, 2011

13 tahun kemudian


mula-mula masuk sekolah rendah kat selancar 2 sampai pertengahan darjah 6. pastu pindah pulak ke tanjung gemok T_T. lepas UPSR dapat pulak ke sukan komanwel (wakil sekolah, satu sekolah seorang saje.). agak2 mesti ade member sekolah yang jeles pd si budak baru ni kuang3... sorry...


tak berape nak igt ni mase darjah berape... kelas kedua @ Neptune di SKSD. ni je gambar yang ade dlm simpanan. yang lain missing in action. budak2 kelas dengan ust Faridah, Cikg Tengku n Teacher Azura...


tak merancang sebenarnye nak ke kenduri Nadia di Felda Chini 5. tapi tetiba dapat telefon bunyi. igtkan sape.. cadang malas nak angkat coz kadang2 ade je org call nak suruh buat kerja kt sekolah, almaklum orang dekat. [ni kira kes malas la ni]

on the way.follow kereta mereka


2 pasang pengantin.. songket coklat si kakak, songket kuning is our member!!


well, after 13 years... dorang kate muka still sama macam dulu.... ye la kot. kami tak buat plastic surgery...

MI : aikk.. dalam FB muka gelap....
NA:wah, sekarang ak dah putih [dalam hati jer]


segan nak snap banyak2... lagipun sekarang macam dah takde nafsu nak snap gambar banyak2 macam mase study dulu2

kononye nak terus ke tasik Chini... nasib tak menyebelahi coz hujan lebat...


balik lalu di Pekan... terserempak encik lembu bersiar2


p/s: 3hb 3, 10hb 3, 17hb 3.... kenduri SA, MI, A ....... tempah tarikh selang seminggu.kalau takde aral melintang, boleh la ke sana.....

No comments: